Spring til indhold
Mød

Developer

Martin Rodian Chirazi

+45 21 73 55 21

Hvis du som kunde kan være skræmt af den tekniske kompleksitet af en webløsning, så har Martin is i maven. Han har bred erfaring med Content Management platforme og har arbejdet i flere forskellige kodesprog der gør, at han har stor forståelse for, hvordan man oplever tingene fra begge sider af bordet, både som udvikler og som kunde.

Martin arbejder til dagligt med HTML-leverancer til primært frontend-baserede leverance og udvikling af komplette CMS-baserede sites.
Martin har desuden tilegnet sig stor erfaring med eCommerce platforme og har derfor også forståelse for, når nøgleordet er konvertering. Hvis projektet omhandler webshop er der ingen tvivl om, at han har en mening og gerne giver råd ift. hvordan en løsning kan optimeres omkring salg.

Han er altid i højt humør og gør hvad han kan, for at det smitter af på kollegaer og kunder.
Med intet mindre end 4 børn er Martin vant til at alt skal være planlagt og struktureret, for at kunne bevare overblikket. Det samme gælder de projekter han er involveret i.

Bonusinfo: Martin har gennem hele sin ungdom været DJ på både mobildiskoteker og lokale diskoteker rundt om i Storkøbenhavn. Han dansede i øvrigt breakdance som yngre og har tidligere ved festlige lejligheder forsøgt at hive trin frem fra en svunden tid.