Spring til indhold
Mød
Mathias Skaaning Bruun - Project Associate - Advice A/S

Project Associate

Mathias Skaaning Bruun

+45 53 72 74 58

Mathias har en særlig passion for kvantitativ metode. Han er drevet af sin naturlige nysgerrighed og af lysten til at løse virkelighedens problemer ved hjælp af statistisk analyse. Hos Data & Insights sætter Mathias derfor alle kræfter ind på at udføre veldesignede undersøgelser, der kan omsættes til håndgribelige løsninger for kunden.

Som studerende ved Institut for Statskundskab er Mathias især interesseret i den type forskning, der blander viden fra psykologien med mere klassiske politologiske analyser for at skabe indsigt om menneskers ubevidste adfærd. Hvad motiverer eksempelvis forskellige slags mennesker til at snyde i terningespil – og hvad betyder dét for korruption i Danmark?

Mathias kommer fra en baggrund i centraladministrationen, hvor han har arbejdet med implementeringen af Digitaliseringsstyrelsens offentlige it-infrastrukturprojekter.

Bonusinfo: Bag sit djøffede ydre gemmer Mathias en kreativ drivkraft. Han har blandt andet undervist i skrivekunst og udgivet et par fiktionsbøger – senest en digtsamling i 2017.

LinkedIn