Spring til indhold
Mød
Mathilde Have - Advice A/S

Mathilde har stor erfaring inden for projektstyring, kampagner, kommunikation og brand aktiveringer og har i en årrække arbejdet strategisk og operationelt med branding og marketing for flere virksomheder både lokalt og globalt. Hun er en meget velorganiseret og struktureret projektleder med sans for detaljen og blik for helheden.

Hun forstår at arbejde og levere inden for ambitiøse KPI’er, hun er hurtig til at forstå sine kunders behov og stræber altid efter at opnå så smidig en arbejdsproces som muligt.

Mathilde har en kandidat i Folkesundhedsvidenskab og har en tillægsuddannelse i journalistisk formidling. Før hun startede hos Advice har hun bl.a. været Senior Product Manager & Brand Activator hos det københavnske PR og kommunikations bureau 9PR samt arbejdet som Project Manager for Adidas Danmark.

Bonusinfo: Mathilde elsker at løbe. Hun løber meget, og gerne meget langt, og har deltaget i et utal af ultraløb. Og som hun siger: ”Ingen ord kan beskrive, hvad krop og særligt sind gennemgår under et ultraløb – men når man løber 6 timer i streg, får man ligesom mulighed for se 360 grader rundt”. Under et ultraløb får hun således ’ryddet lidt op og ud’ og fundet ind til, hvad der virkelig betyder noget her i livet, hvilket i den grad har motiveret hende til at gøre det igen og igen.

LinkedIn