Spring til indhold
Mød
Matthew Daniali - Advice A/S

Consultant

Matthew Daniali

+45 25 57 21 80

Matthew er konsulent i Advice, hvor han arbejder bredt med public affairs, kommunikation og kampagner. Han har en stor passion for at skabe positiv forandring og resultater for virksomheder og organisationer ved at tænke kreativt, ud af boksen og værdibaseret – kombineret med at bruge klassiske metoder og discipliner inden for politisk interessevaretagelse, stakeholder management og kommunikation.

Matthews spidskompetencer er projekter vedrørende grøn omstilling, bæredygtighed, mangfoldighed og demokrati. Tidligere har Matthew arbejdet som projektleder for interesseorganisationen Mino Danmark, hvor han netop stod i spidsen for organisationens politiske arbejde og kampagner.

Matthew har også tidligere arbejdet med politik, kommunikation og kampagner. Han har været kampagneleder for Uffe Elbæk (AL), lavet andet partipolitisk arbejde samt arbejdet i Folkehøjskolernes Forenings kommunikationsafdeling. Matthew har derudover en bachelor i socialvidenskab fra RUC, hvor han har haft særligt fagligt fokus på projektledelse, mangfoldighed og politisk kommunikation.

LinkedIn