Spring til indhold
Mød
Mille Klink - CEO - Advice A/S kommunikationsbureau

CEO & Partner

Mille Klink

+45 25 57 21 11

Mille er drevet af en konstant nysgerrighed efter den gode indsigt, den relevante historie og den kloge kommunikation, der kan flytte forretning, adfærd og holdninger. Fra et solidt udgangspunkt som brandstrateg favner hun bredden af husets discipliner, når hun rådgiver vores kunder på tværs af brancher og sektorer.

Derfor banker hendes hjerte også ekstra hurtigt, når udfordringen er kompleks og kalder på en stærk, sammenhængende løsning, hvor vi får lov at bringe alle kompetencer i spil og arbejder flydende fra strategiudvikling til gennemtænkt eksekvering på tværs af kanaler og platforme.

Mille har været i Advice siden 2010. Gennem årene er hun kommet til at holde af morgensangen hver mandag, og så sætter hun en ære i at værne om vores stærke kultur og faglige DNA, som gør Advice til et ganske særligt sted. For kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Før Mille kom til Advice arbejdede hun som Head of Communication i start-up virksomheden MYC4, som bragte hende vidt omkring blandt driftige afrikanske erhvervsdrivende, og før det fik hun smag for konsulentlivet som kommunikationsrådgiver hos århusianske Kragelund Kommunikation. Mille underviser desuden i branding og kampagner på Journalisthøjskolen.

LinkedIn