Spring til indhold
Mød
Morten Langford - Advice A/S

Project Associate

Morten Langford

Morten har bredspektret erfaring med marketing og kommunikation fra en dynamisk, fysisk verden, til den stærkt agile, digitaliserede verden.

Han har arbejdet med konceptualisering, markedsføring og eksekvering af små og store projekter med et kreativt afsæt. Fra konceptudvikling af graffitikonkurrencer for Københavns Kommune, til kampagneudvikling og markedsføring af Trailerpark Festival i CPH Skatepark.

Med tiden har Morten skiftet omdrejningspunkt til det digitale rum med marketing teknologi i midten. Her er fokus på at skabe meningsfulde og personlige brugeroplevelser gennem indsamling, opsættelse og anvendelse af data, så marketing- og kommunikationsafdelinger kan automatisere og effektivisere deres indsatser.

Som bachelorstuderende i eCommerce ved Cphbusiness, har Morten en bred forståelse for online drift og tilstødende kompetencer som konverteringsoptimering, dataindsamling- og analyse, søgemaskineoptimering og content marketing.

Bonusinfo: Morten er uddannet kok med en guldmedalje om halsen. Han har erfaring fra Berlin og Københavns restaurationsbranche, hvorfra sidstnævnte by pryder hans fordums karriere med to topanmeldelser i Politiken. Han har desuden undervist i hvordan man tempererer chokolade og laver en fantastisk flødebolle.

LinkedIn