Spring til indhold
Mød

Project Associate

Natasja Johanne Jensen

+ 45 60 71 32 90

Natasja er en del af Public Affairs teamet i Advice, hvor hun hjælper med dybdegående research og analyser inden for politisk interessevaretagelse. Hun har en skarp pen, er god til at finde argumenter og har øje for detaljen. Natasja er ikke bange for at komme med input og idéer, og hun er god til at se en situation fra forskellige vinkler.

Tidligere har Natasja arbejdet som copywriter for boligudvikleren Bonava, hvor hun sad i marketingafdelingen og producerede arkitektinterviews, nyhedsmails og projektmagasiner. Hun har også erfaring som freelancer, hvor hun har skrevet alt fra debatindlæg til SoMe indhold for en række forskellige kunder.

I Public Affairs afdelingen har Natasja mulighed for at forene sine sproglige evner med sin interesse for samfund og politik, og hun håber på at kunne være med til at ændre den kollektive adfærd til det mere bæredygtige skridt for skridt, projekt for projekt.

I starten af 2022 bliver Natasja kandidat i retorik fra Københavns Universitet, hvorfra hun også har en bachelor i retorik.

Bonusinfo: 90% af Natasjas garderobe er genbrug.

LinkedIn