Spring til indhold
Mød
Nicolai Kvist Krøigaard Sorner - Advice A/S

Advisor

Nicolai Kvist Krøigaard Sorner

+45 31 18 81 98

Nicolai har en bred kommunikationsfaglig profil med mere end 10 års erfaring inden for strategisk kommunikation, strategiudvikling, kampagneplanlægning og i arbejdet med strategiske partnerskaber. Nicolai er stærk når udfordringen er kompleks og når der arbejdes i krydsfeltet mellem det offentlige, private og civilsamfundet, hvor han er drevet af at udvikle kommunikation, som flytter holdninger og mobiliserer folk. Derudover er Nicolai en dygtig projektleder, som sætter en ære i at holde overblikket og sikre, at øjnene hele tiden er på bolden og på at skabe de bedste løsninger for kunden eller projektet.

Nicolai er uddannet cand.merc.(kom) fra CBS med speciale i Corporate Responsibility og Corporate Governance, hvor han også underviser som Ekstern Lektor i faget ’Communication in a Datafied World’.

Før karrieren førte til Advice har han bl.a. været rådgiver hos kommunikationsbureauet Primetime, Sektionsleder for Kampagner og Fundraising i WWF Verdensnaturfonden og senest kampagneansvarlig i Psykiatrifonden.

Bonusinfo: Når Nicolai ikke er på Gammel Kongevej har han formentlig hovedet i eller under vand, da han elsker at dykke, kitesurfe, fiske eller rode med sit saltvandsakvarie.

LinkedIn