Spring til indhold
Mød
Oliver Alexander Lommer - Advice A/S

Senior Copywriter

Oliver Alexander Lommer

+45 53 61 09 69

Oliver er uddannet tekstforfatter fra Miami Ad School i Berlin, hvilket medførte ophold på reklamebureauer i henholdsvis: Paris, New York og eksotiske Düsseldorf.

Under det sidstnævnte ophold tilbragte Oliver to år på at skabe kommunikation for TAG Heuer Porsches Formula E hold, lancere en tysk swinger-hjemmeside i Spanien og vinde udbuddet for Porsche Global.

Efter fire år i udlandet er Oliver nu vendt hjem til Vesterbro, hvor gåturen til Advices kontor kan klares på 3 minutter og 54 sekunder. Her kombinerer han sin globale erfaring med sin viden om dansk kultur og sprog til at konstruere autentisk kommunikation med samfundsmæssig relevans.

Oliver mener, at den bedste form for reklame bryder normen for kommunikation, for i stedet at indgå direkte i kulturen. Eller med andre ord, hvis du ikke tænker, at en reklame er en reklame, så er den god.

Bonusinfo: Oliver samler på gyldne statuer og figurer, som ikke har et funktionelt formål. De skal altså være helt ubrugelige, men guldbelagte. Derudover er Oliver tit at finde på en padelbane, et brunt værtshus eller i chatten på Twitch.