Spring til indhold
Mød
Pernille Larsen - Consultant - Public Affairs - Advice A/S

Pernille har sin daglige gang i Public Affairs og Stakeholder Management, hvor hun arbejder for at identificere forretningsmæssige behov og udvikle strategier, som skaber varig, mærkbar og værdifuld forandring. Hendes stærke analytiske kompetencer samt viden om menneskelig adfærd og samfundsmæssige tendenser gør hende i stand til at udvikle og gentænke organisationsprocesser, kommunikationsstrategier og digitale løsninger. Med en veludbygget metodisk værktøjskasse graver hun sig derfor helt ned til problemernes rødder, så kunderne får en dyb indsigt i deres strategiske og politiske mulighedsrum.

Pernille har erfaring med at omsætte grundige indsigter til strategiske anbefalinger og hands-on løsninger i innovationsbureauet IS IT A BIRD og i 3F. Pernille har en særlig interesse i bæredygtighedsdagsordnerne, og har i flere sammenhænge beskæftiget sig med at fremme grønne løsninger, blandt andet som forperson i Danish Social Innovation Club, hvor hun var i spidsen for en organisation, der samlede forskere, virksomheder, start-ups og studerende i udviklingen af fremtidens bæredygtige rejseformer.

Pernille er uddannet sociolog fra Københavns Universitet.

Bonusinfo: Spotter du en person på rulleskøjter i Fælledparkens skatepark, som er en del over gennemsnitsalderen, og som er den eneste iklædt beskyttelse fra top til tå, så er det nok Pernille. Måske hun er i gang med et sejt trick – men mere sandsynligt er det, at hun er i gang med at kikse et.

LinkedIn