Spring til indhold
Mød
Peter Thielst - Chief Creative & Partner - Creative - Advice A/S

Chief Creative & Partner

Peter Thielst

+45 25 57 21 30

Ud over en på samme tid skarp og krøllet hjerne er Peter i besiddelse af et stærkt strategisk blik, en flydende pen og ikke mindst en 360 graders tilgang til kreativ kommunikation. Han har således været kreativ lead på nogle af de største kampagner i Danmark.

En stærk og kreativ strategi baner vejen for stærke, kreative løsninger. Derfor går Peter gerne dybt ind i strategiarbejdet, for at præge fundamentet i en retning, så det virkelig kan få vinger i videre arbejde med udviklingen af flyvefærdige koncepter.

Peter er en del af ejerkredsen i Advice og har været med ombord siden 2009, hvor han startede arbejdet med at bygge det kreativt team op fra scratch. Han har en bred baggrund som kreativ og arbejder integreret med strategi, idé, koncept, design, tekst, film, lyd, animation, web, SoMe, PR, branding, politik, etc.

Bonusinfo: Udover 20 års erfaring med reklame og kommunikation har Peter haft eget rockband siden de vilde 90’ere. Derfor ved han også hvad det vil sige, at nå ud over scenekanten.

LinkedIn