Spring til indhold
Mød
Rikke Østergaard - Director - Branding/Marketing - Advice A/S

Director

Rikke Østergaard

+45 25 57 21 60

I et kommunikationslandskab som bliver mere og mere komplekst og konstant præsenterer nye muligheder, skaber Rikke retning, mening og struktur. Hun formår at balancere forståelse for indsigt i målgruppen med en stærk forretningsmæssig forståelse, og har altid fokus på den gode idé, om den skal udfoldes i content, på et website, til et event eller i en kunderejse.

Rikke har sit faglige fundament i de digitale og sociale medier, og har erfaring med discipliner som employee advocacy, community building og content strategi såvel som holdnings- og adfærdskampagner og marketing. Rikke har desuden en stor viden om fankulturer, fællesskaber og om, hvad der får folk til at gøre, hvad de gør.

Udover sit arbejde på Advice er Rikke en af ophavskvinderne bag podcasten Karrierekvinder, hvor hun på provokerende, udfordrende og reflekterende vis, tager lytteren med på rejsen mod ligestilling på danske arbejdsmarked. Derudover er Rikke en inspirerende og underholdende underviser for blandt andet Kommunikationsforum.

LinkedIn