Spring til indhold
Mød
Sabrine Storm-Kofoed - Senior Advisor - Public Affairs - Advice A/S

Head of Healthcare Policy

Sabrine Storm-Kofoed

+45 25 57 21 77

Sabrine arbejder med public affairs, public relations og stakeholder management inden for det sundhedspolitiske område.

Sabrine er en erfaren projektleder, der holder overblikket og har fokus på detaljen til gavn for flere af vores danske og udenlandske kunder. Sabrine udvikler politiske strategier og kampagnekoncepter for politiske indsatser, disease awareness og patient empowerment. Hun udarbejder alt fra dybdegående analyser, notater og rapporter til fængende pressemeddelelser og debatindlæg.

Sabrine har i fire år arbejdet i Liberal Alliances sekretariat på Christiansborg – både i partiets presseafdeling og i det politisk-økonomiske sekretariat. Hun har fra Folketinget indgående forståelse for det parlamentariske arbejde og den politiske proces, og hun har bistået partiet med politisk sparring og udviklingsprojekter, valgkampagner og Folkemøde. Hun råder over et godt politisk netværk på tværs af partier og ministerier.

Tidligere har Sabrine arbejdet som rådgiver på kommunikationsbureauet Morsing, hvor hun som projektleder har rådgivet både danske og udenlandske kunder inden for forskellige kommunikationsdiscipliner og public affairs.

Sabrine er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, hvor hun særligt har beskæftiget sig med politiske kampagner og -kommunikation. Hun har desuden en tillægsuddannelse i journalistisk fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

LinkedIn