Spring til indhold
Mød

Advisor

Sabrine Storm-Kofoed

+45 25 57 21 77

Sabrine er konsulent og arbejder bredt med public affairs, public relations og stakeholder management.

Sabrine har i fire år arbejdet i Liberal Alliances sekretariat på Christiansborg – både i partiets presseafdeling og i det politisk-økonomiske sekretariatet, hvor hun primært har arbejdet med transport-, kommunal- og fødevarepolitik. Hun har fra Folketinget indgående forståelse for det parlamentariske arbejde og den politiske proces, og hun har bistået partiet med politisk sparring og udviklingsprojekter, valgkampagner og folkemøde. Hun råder over et godt politisk netværk på tværs af partier og ministerier.

Tidligere har Sabrine arbejdet som konsulent på kommunikationsbureauet Morsing, hvor hun som projektleder har rådgivet både danske og udenlandske kunder inden for forskellige kommunikationsdiscipliner og public affairs.

I Advice fungerer Sabrine oftest som sikker projektleder på en række kunder og udarbejder alt fra politiske notater, rapporter og analyser til pressemeddelelser, debatindlæg og brugen af sociale medier.

Sabrine er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet, hvor hun særligt har beskæftiget sig med politiske kampagner og -kommunikation, offentlige styringsredskaber og projektevaluering. Hun har desuden en tillægsuddannelse i journalistisk fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

LinkedIn