Spring til indhold
Mød
Sanne Kjær Thygesen - Advice A/S

Advisor

Sanne Kjær Thygesen

+45 20 14 26 14

Sanne har et stærkt fokus på brugernes behov, hvilket tydeligt skinner igennem enhver løsning, hun er med til at skabe. I hvert enkelt trin i designprocessen agerer hun som brugernes talsmand med målet om at forene disse med kunderne. Således skaber Sanne digitale koncepter med udspring i en klar identificering af både bruger- og kundebehov. Hun har stor erfaring med brugerundersøgelser og -tests og forstår at omsætte vigtige indsigter til visuelle koncepter.

Med en baggrund som cand.it. i Digital Design og Interaktive Teknologier fra IT-Universitetet har Sanne specialiseret sig i UX design. Tidligere har hun arbejdet professionelt med kommunikation og har derfor et ekstra skarpt øje for indhold og stærke kompetencer inden for UX writing.

Bonusinfo: Sanne er i sandhed en ægte vestjyde, og selvom hun ihærdigt prøver at blende ind i det Københavnske miljø, afslører hendes dialekt hurtigt hendes rødder. Som født esbjergenser bosætter hun sig aldrig længere væk end en kort cykeltur til vandet.

LinkedIn