Spring til indhold
Mød
Thomas Sofienberg - Director - Advice A/S - Kommunikationsbureau

Director, Platforme og Apps

Thomas Sofienberg

+ 45 53 60 99 02

Thomas har 20 års erfaring med udvikling af digitale projekter og forretning. Han har siddet med rådgivning og eksekvering af digitale strategier og transformation af organisationer og virksomheder både inden for B2C, B2G og BTG, herunder et fokus på governance og content.

Thomas brænder for den rigtige løsning og ærlige rådgivning, der skaber mest værdi for både forretningen, brand og ikke mindst brugeren. I vil helt sikkert høre ham snakke om relevans, brugerrejser og kritiske kontaktpunkter i en omnichannel kontekst. Thomas rådgiver selv i digitale foranalyser, kanal- og indholdsstrategier og har en svaghed for branded e-Commerce og marketing automation.

Med en kandidat i Film & Medievidenskab startede Thomas på DR med at udfærdige koncepter og lave brugertest til interaktive TV-formater programmeret i WAP – og så var den digitale ild tændt i ham.

Ved siden af Advice er Thomas mangeårig Fagrektor og underviser på Master og Diploma uddannelsen, Digital Exellence, IAA/MDJX.

Bonusinfo: Når Thomas ikke arbejder cykler han landevejene tynde og internettet tykt med Zwift og en interaktiv cykel. Og så har han været producer for Nik og Jay i starten af deres karriere med bl.a. musikvideoen HOT. Det var vist ret sjovt.

LinkedIn