Spring til indhold
Mød
Tobias Hinke - Advice A/S

Tobias elsker at tegne uden for stregerne, men sætter samtidig en stor ære i altid at gøre sig umage og levere grundigt arbejde, når han hjælper virksomheder med at omsætte indsigter, strategi og forretningsbehov til digitale løsninger med brugeren i centrum.

Med en bred faglighed arbejder Tobias ofte på tværs af discipliner som UX, digital design og udvikling, hvilket har gjort ham til en alsidig og kompetent designer. Han har med andre ord den metodiske værktøjskasse i orden og besidder de nødvendige kvaliteter for at kunne varetage arbejdet i samtlige faser af en designproces.

Som overbygning på sin bachelor i Kommunikation og Digitale Medier, har Tobias en kandidat i Digital Design og Interaktive Teknologier med speciale i UX Design fra IT-Universitetet i København.

Bonusinfo: Tobias har en kolonihave i Sydhavnen, hvor han gerne bruger det meste af sin fritid på at pusle i haven og nørkle med forskellige småprojekter. Inden længe skulle en byggetilladelse fra Københavns Kommune gerne lande i hans postkasse, så han, med hjælp fra venner og familie, kan komme i gang med at opføre et nyt kolonihavehus med plads til alle.

LinkedIn