Spring til indhold
Mød
Xenia Østerby Jensen - Full-Stack Developer - Digital - Advice A/S

Senior Developer

Xenia Østerby Jensen

+45 22 36 78 97

På et projekt tilfører Xenia stor værdi, både som teknisk sparring fra den spæde start og under den videre konceptudvikling, men i særdeleshed i den endelige udvikling og afvikling. Takket være en unik uddannelsesbaggrund med dels en cand.it. i softwareudvikling og tidligere en bachelorgrad i dansk og engelsk samt et kort visit på Digital Design og Kommunikation, formår hun i sit arbejde at forbinde det kommunikative med en høj teknisk faglighed og en bred forståelse for de forskellige tekniske aspekter af webudvikling.

Samtidigt er Xenia både glad og imødekommende, samt effektiv og resultatorienteret.

Som full stack developer, arbejder Xenia både med HTML-leverancer til primært frontend-baserede leverancer, udvikling af komplette CMS-baserede sites, samt mere backend-rettede opgaver som fx integrationer med forskellige API’er, brugerstyring og andre tekniske specialtilpasninger. Med Xenia på holdet, er du sikker på at få en webløsning, der kan lige det, du ønsker.

Bonusinfo: I 2016 udkom Xenia med en dessertkogebog, “Sødt, sundere, syndigt”, og hun har i mange år aktivt drevet en madblog, som stadig i dag, trods kun få nye indlæg, har mange brugere på månedsbasis.

LinkedIn