Spring til indhold

Advice henter tidligere politisk chef hos Alternativet

Leila Stockmarr indtræder som Senior Advisor hos Advice og skal være med til at imødekomme det forsat stigende behov i markedet for bl.a. politisk rådgivning, stakeholder management og relationsopbygning.

Et stadigt vækstende Public Affairs & Stakeholder Management team i Advice har fået tilføjet flere rådgivningskompetencer i form af Leila Stockmarr – tidligere politisk chef hos Alternativet.

Hos Advice kommer Leila blandt andet til at rådgive inden for energi, bæredygtighed, uddannelse og generel politik.

Leila har stor erfaring med politisk rådgivning og strategiudvikling på tværs af sektorer og policy-områder, og hendes erfaring spænder bredt fra finans-, skatte- og uddannelsespolitik over social- og beskæftigelsespolitik til bæredygtighed, klima- og miljøpolitik.

Erfaring fra Christiansborg og internationalt udsyn

Som Politisk chef hos Alternativet på Christiansborg har Leila rådgivet partiets politiske ledelse og haft ansvar for rådgivergruppen, implementering af større strategiske målsætninger og udvikling af partiets politiske udspil.

Leila har en Ph.d. i global politik fra Roskilde Universitet og en master fra University of London. Hun kommer med erfaring fra NGO-verdenen (Ungdommens Røde Kors), tænketanksmiljøer (Dansk Institut for Internationale Studier), udenrigstjenesten (Udenrigsministeriets repræsentation på Vestbredden) og har i en årrække været aktiv i den offentlige debat som både analytiker og debattør, ofte med fokus på dansk udenrigspolitik og internationale forhold.

Director og Partner i Advice, Gitte Lillelund Bech, siger om ansættelsen:

Vi er rigtig glade for ansættelsen af Leila, som kan være med til at understøtte den strategiske rådgivning med både et nationalt og et internationalt perspektiv. Leila kender både Christiansborg indefra og udefra, hvilket i høj grad efterspørges af vores kunder.

Tilbage til oversigten