Spring til indhold

Advice Public Affairs udvides med tre nye profiler

Et stigende behov for rådgivning om interessevaretagelse, politisk omdømme og positionering, agenda setting og relationsbygning mærkes hos Advice.

Vi har vækstet både top- og bundlinje indenfor public affairs og stakeholder management i 2017, og nu udvider vi medarbejder-skaren med 3 nye specialistprofiler, så området i alt tæller 14 ansatte. Vi er glade for at kunne byde velkommen til:

Grethe Linder Vinther er i tiltrådt som Senior Advisor. Hun har de sidste 14 år specialiseret sig inden for politik, presse og partnerskaber. Senest kommer hun fra Kræftens Bekæmpelse, hvor hun blandt andet har været ansvarlig for strategiske partnerskaber. Hun har ligeledes været specialkonsulent i Miljø- og Fødevareministeriets departement i en årrække, bl.a. i området for finanslov og grøn økonomi, kommunikations- og pressechef i Miljøstyrelsen og har før det været seniorkonsulent i Radius Kommunikation.

Martin Mogensen er tiltrådt som Advisor. Martin kommer senest fra Dansk Boldspil Union, hvor han har haft ansvaret for public affairs, samfundsansvar og events. Tidligere har han arbejdet som konsulent i Region Hovedstadens Center for Regional Udvikling, i Københavns Kommunes Center for byudvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen og som akademisk assistent for Pia Olsen Dyhr, MF for SF på Christiansborg. Martin er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet fra 2011.

Mikkel Schiøler er blevet ansat som Consultant efter at have været ansat som Project Associate i Advice siden april 2017. Han har under sine studier arbejdet i Søfartsstyrelsens direktionssekretariat, i public affairs afdelingen hos DJØF og været på Christiansborg for Radikale Venstre. Han er netop uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Læs mere her på Markedsføring.

Tilbage til oversigten