Spring til indhold

Advice styrker sin klima- og energirådgivning

Advice vil i 2020 styrke sine kompetencer for at rådgive virksomheder og organisationer indenfor klima- og energiområdet. Det sker med ansættelsen af Anna Louise Højbjerg Henrichsen, som har beskæftiget sig indgående med området i et årti, både nationalt og internationalt. Senest som Public Affairs Director i Danfoss.

Klima- og energiområdet har i mange år været et særligt satsningsområde i Advice, og områdets betydning bliver ved med at tage til i styrke. Det ses overalt i samfundet, hvor alle sten i øjeblikket vendes for at accelerere den grønne, bæredygtige omstilling.

Vi oplever det konkret i vores kunders behov for et stadig dybere sektorkendskab, som vores rådgivning i politisk interessevaretagelse, kommunikation og kampagner kan stå på skuldrene af,” udtaler Director og Partner Tobias Zacho Larsen, og tilføjer:

Med ansættelsen af Anna Louise bliver vi endnu stærkere rustet til at rådgive virksomheder og organisationer, som påvirkes af den klima- og energipolitiske dagsorden, og hvis kunder eller medlemmer efterspørger handling. Hun får derfor et særligt ansvar for at videreudvikle vores rådgivning og ydelser inden for klima- og energiområdet. Derudover vil hun rådgive bredt om public affairs, stakeholder management og agenda-setting.

Stor erfaring indenfor det klima- og energipolitiske felt

Anna Louise Højbjerg Henrichsen, der i Advice får titlen Public Affairs Manager, har gennem de sidste 10 år arbejdet indgående indenfor det klima- og energipolitiske felt, ligesom hun har samarbejdet tæt med en række af de største danske virksomheder om erhvervs- og vækstpolitik, finans- og skattepolitik, innovation og offentlig-private partnerskaber.

Hun har i godt fem år rådgivet Danfoss’ ledelse i forbindelse med kontakt til regeringer, deltagelse i COP21 i Paris, de årlige møder i World Economic Forum og har været med-initiativtager til etableringen af Synergi, brancheorganisationen for energieffektivisering. Forud for det har hun været klima- og energirådgiver på Danmarks ambassade i Washington, arbejdet hos den offentlig-private partnerskabsorganisation State of Green og været researcher på Politiken. Hun er cand.scient.pol fra Københavns Universitet.

Tilbage til oversigten