Spring til indhold

Aula

Ny platform til børn, forældre og skole

Ny platform til børn, forældre og skole
Kunde

Samlet kommunikation fra vuggestue til afgangseksamen

Fremover kan mere end 2,3 mio. danskere tjekke Aula, når de skal have overblik over kommunikation mellem dagtilbud, skole og hjem. Som fælles national platform er Aula designet til at følge barnet frem til afgangseksamen. Løsningen afløser det hidtidige Skoleintra.

Casefilm
video fallback
Om

Brugervenligt design

Advice har sammen med Netcompany og Kombit skabt et designkoncept, som skaber en ensartet og brugervenlig oplevelse med fokus på forældre, lærere og elevers behov
Forældre skal kun logge ind et sted for at få overblik over hele familiens børn – uanset om de små går i vuggestue, børnehave eller skole. Aula designet til at skabe sammenhæng og følge børnene på tværs af institutioner. Når et barn har første skoledag eller flytter til en ny kommune, er Aula fortsat det centrale kontaktpunkt.

Aula er testet og udviklet med alle brugertyper fra administrativt personale til elever.

Brugervenlighed, overblik og relevans er pejlemærker for designet. Målet er både at lette arbejdsgange for de professionelle og forbedre kommunikationen mellem institution og hjem. Derfor er løsningen skabt med inddragelse og test blandt alle brugertyper fra administrativt personale til elever. Løsningens brugergrænseflader er udviklet til app og desktop. Aula vil selvfølgelig også være udstillet som dashboard på den touch-skærm i institutionen, hvor barnet tjekker ind eller ud.

Løsning

Sammenhængende og brugervenlig på tværs af platforme

Aula er en sammenhængende løsning, der er enkel, brugervenlig og sikker. Løsningen kan benyttes på både computere, Chromebooks, smartphones og tablets og har fået et ensartet og brugervenligt designsystem med enkle og ensartede flows på tværs af alle funktioner.

Aula dækker mange funktioner og vil blandt andet indeholde muligheder for at sende beskeder til andre brugere, en opslagstavle med vigtige informationer, kalendere med mulighed for at booke fx skole-hjem samtaler og andre aftaler samt mulighed for at oprette billedgallerier.

Resultater

National løsning

Aula er et samlet kontaktpunkt fra vuggestue til afgangseksamen. Alle 98 danske kommuner indfører Aula som kommunikationsplatform i skolen, mens 95 kommuner også ruller løsningen ud i dagtilbud.

 

 

Font
Font
Farvepalette
Farvepalette

Kontakt

Jesper N. Pedersen

Director & Partner

Jesper N. Pedersen

+45 30 25 20 93

LinkedIn

Danfoss