Spring til indhold

Danfoss

Innovativ E‑commerce

Innovativ E‑commerce
Danfoss

Prisvindende e-commerce løsning revitaliserer Danfoss’ globale forretning online

Danfoss omsætter for 43 milliarder DKK årligt og beskæftiger 26.000 medarbejdere i hele verden. Advice hjalp Danfoss med at løfte salget af 600.000 varenumre online i en innovativ og overskuelig e-handels løsning målrettet professionelle brugere.

På store.danfoss.com er 100 mio. vare-kombinationer nu tilgængelige i et brugervenligt og personaliseret salgsunivers, der skaber øget salg og bedre kundeoplevelse.

Og godt på vej mod udrulningen af løsningen på 28 landesites har den nye platform allerede bidraget til kåringen af Danfoss som ’Bedste B2B e-handelsvirksomhed’ ved FDIHs E-handelsprisen 2018.

Teaser
video fallback
Desktop
Danfoss

“Danfoss har skabt en helt unik platform, der lader B2B-kunderne vælge mellem 600.000 varenumre og sammensætte over 100 mio. vare-kombinationer. Løsningen er uhyre kompleks og indebærer blandt andet 4 ERP-systemer og 28 sprog. Den tekniske innovation og ikke mindst udførelsen fik jurymedlemmerne til at klappe i hænderne og tabe kæben. Derfor er det fuldt fortjent, at Danfoss løfter prisen som Årets Bedste B2B-virksomhed.”

Juryens begrundelse, E-handels prisen 2018, FDIH.

Kontakt

Anja Thrane

Client Director & Partner

Anja Thrane

+45 26 83 46 26

LinkedIn

Forsvaret