Spring til indhold

Forsvaret

I teorien er ledelse vigtig - i virkeligheden er det afgørende

Rekruttering af officerer til Forsvaret

I teorien er ledelse vigtig - i virkeligheden er det afgørende
Forsvaret

Fra uni til uniform

På Forsvarets officersuddannelser er optagelseskriterierne de seneste år blevet ændret markant. Der er intet krav om militær erfaring. Til gengæld skal ansøgerne have mindst en bachelorgrad eller en professionsbachelor for at kunne søge. Hvordan får man unge akademikere til at skifte de velkendte auditorier ud med en uddannelse i uniform?

Advice lavede en kampagne, der viste målgruppen, hvad det vil sige at være leder i virkeligheden – der hvor der er noget på spil. Under konceptlinjen ”I teorien er ledelse vigtig – i virkeligheden er det afgørende” skabte vi en kampagne med herofilm, contentspor og taktiske budskaber.

I herofilmen fortæller tre officerer om oplevelser fra virkeligheden i Søværnet, Hæren og Flyvevåbnet, hvor de har skullet træffe afgørende beslutninger i højspændte situationer. Netop her hvor den enkelte gør en forskel, der er til at tage og føle på.

Kampagnevideo
video fallback
Resultat

Højeste antal ansøgere nogensinde

Kampagnen overgik forventningerne og nåede det højeste antal ansøgere nogensinde. Hele 614 bachelorer valgte at tage udfordringen op og lægge billet ind på en lederuddannelse og fremtidig militær karriere som officer. Det er en fremgang på 20% fra 2018 til 2019.

Forsvaret

Kontakt

Rune Dalgaard

Strategic Director & Partner

Rune Dalgaard

+45 25 57 21 03

LinkedIn

Vi kan godt