Spring til indhold

Knuthenborg Safaripark

En oplevelse vildere

En oplevelse vildere
Knuthenborg Safaripark

En ny effektiv platform til at købe billetter eller booke overnatninger

Knuthenborg Safaripark sælger vilde, sjove og involverende oplevelser til børnefamilier i Danmark og vores nabolande. En ny web-platform sikrer, at det er spændende, nemt og overskueligt for kunderne at købe billetter, årskort og booke overnatninger i de nye safaritelte.

Website
Case Knuthenborg forside

"Vi er meget glade for vores nye hjemmeside, der er blevet overskuelig og i et rigtig flot design. Den er nem at navigere i og gør vores online-salg intuitivt. Tak til Advice for et godt samarbejde med kontinuerlig inddragelse af os i et agilt setup, som har gjort, at vi fik lavet det produkt, vi ønskede.”

Camilla Haxgart, Kommerciel chef, Knuthenborg Safaripark
Udfordring

Knuthenborg Safaripark er i en rivende udvikling. Åbningen af Europas største elefantanlæg i løbet af sommeren 2020 og et helt nyt sats på overnatning i safaritelte i selve Parken, tæt på dyrene, er en del af en samlet udvikling af parkens kommercielle forretning.

Ambitionerne er høje og kræver, at Knuthenborg Safariparks digitale kanaler til salg af billetter og booking af overnatning og forplejning bliver optimeret, så de lever op til ambitionsniveauet. Og samtidig har Knuthenborg et ønske om at imødekomme væsentligt flere gæster fra vores nærmeste nabolande.

I den sammenhæng stod Knuthenborg med en udfordring: deres website var ikke gearet til at håndtere en sømløs oplevelse for en kunde, som gerne vil købe et årskort til familien og booke en overnatning i telt ved Abeskoven. Salg og booking skete i forskellige systemer, og den eksisterende løsning overlod det til kunden at forstå og sammensætte sin købsoplevelse selv.

Derfor ønskede Knuthenborg Safaripark en ny platform, som møder ambitionsniveauet og sikrer en god, enkel og inspirerende købsoplevelse på deres website.

Indsigt

Knuthenborg.dk – den simple vej til vilde oplevelser.

Knuthenborg Safariparks website og webshop er den centrale kanal for kunderettede salg – særlig når det gælder om at få gæster til at besøge parken for første gang. Ved at optimere websitet mod salg og kundeservice kan vi øge omsætningen pr. besøg og optimere effekten af kampagner.

Løsning

For Knuthenborg Safaripark har vi lavet en ny brugervenlig webplatform og en effektiv webshop der skaber bedre konverteringer. Udover at give en god købsoplevelse, så udgør webshoppen en professionel e-handelløsning med integrationer til eksterne systemer bl.a. Compusoft og WooCommerce. Alt sammen nemt og enkelt at tilgå på alle størrelser af skærme.

En ny struktur og et nyt design har gjort det lettere for Knuthenborg Safaripark at fortælle om den hybridpark, de er og de mange oplevelser de tilbyder. Fra at gå på opdagelse i dinosaurskoven til at prøve vilde forlystelser.

Kontakt

Jesper N. Pedersen

Director & Partner

Jesper N. Pedersen

+45 30 25 20 93

LinkedIn

MobilePay