Spring til indhold

Københavns Professionshøjskole

En samlet kommerciel webplatform

En samlet kommerciel webplatform
Kunde

Fra historisk indholdsbibliotek til en samlet fortælling om den moderne professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole får med den nye webplatform etableret en stærkere fortælling om deres strategi ”Fælles om fremragende undervisning”. Webplatformen bliver dermed en samlet digital platform målrettet rekruttering af studerende.

Forside
video fallback
Resultater
Resultater
Udfordring

Som en af Danmarks største uddannelsesorganisationer favner Københavns Professionshøjskole bredt og sikrer en stærk faglighed i hele velfærdsdanmark. De uddanner dem, der med hjerne og hjerte – og ved at være noget for andre – skaber et bedre samfund. Og gode mennesker skal have fremragende uddannelse.

Med en ny webplatform ville KP skabe en stærkere fælles fortælling om deres strategi ”Fælles om fremragende undervisning”. Udfordringen var samle al eksisterende information og store mængde indhold på en overskuelig, brugervenlig og enkel måde.

Indsigt

Projektet baserede sig på tre strategiske indsigter:

  1. Fra salgsflow til købsflow: Der var brug for at understøtte en skarpere digital tragt i markedsføringen, så mængden af indhold ikke forvirrede brugerne men understøttede leadgenerering og dialog.
  2. Den nye forretningsstrategi – ”Fælles om fremragende undervisning” – blev ikke understøttet i den visuelle fortælling – derfor var der behov for et nyt designkoncept og nye formidlingsformater for forskning og faglige fyrtårne.
  3. Fra bred redaktion til professionel og central styring af kommercielt rettet indhold.
Løsning

Med en ny visuel identitet, information i fokus og nem adgang til tilmeldingsflow skabte vi en enkelt og overskuelig webplatform, der sætter fortællingen om de uddannelserne værdi i fokus, og iscenesætter KP som omfavnende og uddannelsesfremmende. Ny struktur og design har samtidigt gjort det lettere for KP at rydde op i deres indhold, så brugeren nemt kan læse om uddannelserne formål og værdi.

Websitet fungerer som en samlet indgang baseret på WordPress CMS og erstatter over tid hjemmesiderne for det tidligere UCC og Metropol.

Kontakt

Jesper N. Pedersen

Director & Partner

Jesper N. Pedersen

+45 30 25 20 93

LinkedIn

Rigspolitiet