Spring til indhold

Ørsted

Windy Wings

Brand activation til børn og forældre

Windy Wings
Ørsted

Byg din egen vindmølle

Vidste du, at ét sving fra en havvindmølle laver nok strøm til, at du kan bruge din eltandbørste i et helt år? Nej vel? Ørsted arbejder hver dag for at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Med hvert sving af de imponerende vingefang i havmølleparker verden over, leverer Ørsted strøm til din og min og mange, mange andres hverdag.

Denne fortælling ønskede Ørsted at formidle – blandt andet via en udstilling i Legoland. Målet var at komme i øjenhøjde med brugerne og aktivere og uddanne de besøgende – især de 6-12 årige.

Vi skabte, i samarbejde med Abtion, ‘Windy Wings’ – en augmented reality app, der lader brugeren bygge sin egen vindmølle, lege med designet og lære om vindenergi i en skalerbar digital løsning med en tydelig kobling til både brand og kerneforretning.

Teaser
video fallback

Børn kan bygge deres egen vindmølle, lege designer og lære om vindenergi. Med Windy Wings har vi skabt en augmented reality app, hvor børn kan bygge deres egen vindmølle, lege med designet og lære om vindenergi i en skalerbar digital løsning. Vi er glade for at se en tydelig kobling til Ørsteds brand og kerneforretning i resultatet.

Sanne Troldborg, Senior sponsor and event consultant, Ørsted

Sådan virker det

Trin 4. Placer og start møllen
Oersted

Kontakt

Ralf Lodberg

CCO & Partner

Ralf Lodberg

+45 25 57 21 25

LinkedIn

Copenhagen Business School