Spring til indhold

SundhedsTV

Lad os kurere de usunde myter

En online tv-kanal på eget website

Lad os kurere de usunde myter
SundhedsTV

Danmarks nye digitale tv-kanal om sundhed

Sundhed giver tryghed. Hvis vi er sunde og raske, kan vi klare næsten alt. Så måske er det ikke så overraskende, at sundhed er det emne, som allerflest danskere interesserer sig for. Men udbuddet af myter og mirakelkure er stort, og den troværdige information ofte er svært tilgængelig. Faktisk har hele 48% af danskerne svært ved at finde rundt i junglen af den store mængde sundhedsinformation, der findes på nettet.

Derfor ønskede vi at skabe et sted, hvor der tilbydes troværdig og relatérbar viden om de mest udbredte emner inden for sundhed. Fra myter om lus til diagnosticering af kroniske sygdomme. Og det betød at vi investerede i udviklingen af den digitale platform, SundhedsTV.dk.

Der formidles i korte letforståelige video-formater, som lever der, hvor brugerne i forvejen er: på Facebook, Google, YouTube, Instagram og på andre websites. Alt indhold er også søgemaskineoptimeret, hvilket giver os mulighed for at ramme de rigtige målgrupper med den rigtige information og samtidig sikre lettilgængelig information til alle.

Case Video
video fallback

Kontakt

Merete Arentoft

Director of Public Affairs & Public Relations

Merete Arentoft

+45 25 57 21 13

LinkedIn

But Why