Spring til indhold

Vattenfall

Fossilfrit liv inden for én generation

Indvielse af horns rev 3

Fossilfrit liv inden for én generation
Kunde

Vattenfall åbner med Horns Rev 3 Danmarks største havmøllepark

I mere end 100 år har Vattenfall elektrificeret industrier, leveret energi til menneskers hjem og moderniseret vores måde at leve på gennem innovation og samarbejde. Vattenfall vil nu gøre det muligt at leve fossilfrit inden for én generation. Med åbningen 
af havmølleparken Horns Rev 3 i 2019 er vi i Danmark et skridt nærmere.

Vattenfall hav
Udfordring

I 2019 åbnede Vattenfall Danmarks hidtil største havmøllepark, Horns Rev 3. Vattenfall ville i den forbindelse først og fremmest markere åbningen med en officiel indvielse, hvor både lokalbefolkningen, pressen, politikere og samarbejdspartnere var inviteret.

Samtidig ønskede Vattenfall på lokalt, nationalt og internationalt plan at benytte åbningen af Horns Rev 3 som lejlighed til at positionere sig endnu stærkere under overskriften ’Fossilfrit liv inden for én generation’. Derved kunne Vattenfall sætte fokus på deres arbejde med at fremme overgangen til et mere bæredygtigt energisystem.

Branding Film
video fallback
Løsning

Vi skabte, i samarbejde med eventbureauet Wishbone, rammerne for indvielsen af Horns Rev 3. Arrangementet blev designet og tilrettelagt, så både dagens visuelle ramme og sammensætningen af programmet blev en direkte manifestation af Vattenfalls brand og bæredygtige vision. Til indvielsen deltog blandt andet Statsminister Mette Frederiksen, Klima- energi og forsyningsminister Dan Jørgensen og Hans Kongelige Højhed Kronpris Frederik. Arrangementet fik massiv pressedækning både lokalt og nationalt.

Samtidig producerede vi en række film til brug i markedsføring – også under overskriften ‘Fossilfrit liv inden for én generation’. Det bestod af en teaser film, en række employer branding film samt en overordnet branding film. Sidst nævnte havde til formål at brande Vattenfall i både national og international kontekst 
– med konkret afsæt i den forskel, som åbningen af Horns Rev 3 vil gøre for bæredygtig energiproduktion. Filmen blev produceret på både dansk, engelsk, svensk, fransk, tysk og hollandsk.

"HORNS REV 3 ER MED TIL AT SIKRE, AT VI KAN SLUKKE FOR SORT ENERGI SOM KUL, OLIE OG GAS, OG NÅ REGERINGENS MÅL OM 70 % REDUKTION I KLIMAUDLEDNINGEN I 2030."

Dan Jørgensen, Klima-, energi- og forsyningsminister
Teaser film

Teaser filmen skulle skabe spænding og 
forventninger frem mod åbningen af Horns Rev 3.

video fallback
Employer Branding film

Employer branding filmene skulle tage seeren med bag om kulisserne og skabe interesse for Vattenfall som arbejdsplads.

video fallback

Kontakt

Mille Klink

CEO & Partner

Mille Klink

+45 25 57 21 11

LinkedIn

Zoo København