Spring til indhold

Grow

Kom i praktik hos Advice

Grow
Grow

Er du klar til at blive udfordret?

Grow er for dig, der er klar til at tage næste skridt. Klar til at udfordre dig selv og din viden og til at se, hvordan din faglighed kan spille sammen med andre og meget forskelligartede fagligheder – og personligheder. Det er til dig, der er klar til at se, hvad der sker, når uddannelsernes teorier møder den virkelige verden med kunder, deadlines, gotiske knuder, følsomme kreative, skridende tidsplaner, stramme budgetter og faglige diskussioner. Til dig, der er klar til opgaver, der skaber forandringer og sætte brands ind i en større kontekst.

Det er for dig, der har ambitionerne og er klar til at kaste dig ud i en karriere i kommunikations- og reklamebranchen. Og klar til at arbejde tæt sammen med branchens skarpeste og sødeste. For her vil dine kollegaer og medpraktikanter blive en del af dit netværk. Mennesker du kan lære af, og som kan hjælpe dig videre. Også når praktikforløbet er veloverstået.

Vi er virkelig gode til praktikanter

Advice har haft praktikanter længe, og vi er stolte, når vores praktikanter lykkes og finder deres vej i livet og karrieren (faktisk var vores tidligere CEO Espen Højlund praktikant på Advice). Vi ved, hvad der skal til, for at forløbet kan blive givende for dig og for Advice. Så du skal, sammen med din tildelte mentor, udarbejde en plan for din udvikling. Din mentor er en af vores dygtige konsulenter, der vil følge dig og også støtte dig, når der er brug for det. Og der er sat tid af til løbende sparring om din personlige udvikling og dine arbejdsopgaver.

Wait, wait there’s more!

Som en del af Grow invitereres du under dit praktikforløb til masterclasses inden for vores seks forretningsområder: Creative, Digital, Public Relations, Public Affairs, Data & Insights og Branding & Marketing. Til hver masterclass serverer husets specialister et indblik i deres forretningsområde, så du bliver bedre til at navigere på tværs af kommunikationsbranchens faglige områder.

Advice er et unikt og socialt sted at arbejde. Gennem hele forløbet er der både faglige og sociale arrangementer, designet til at inspirere og ryste sammen, så vi kan forblive en arbejdsplads, man nyder at være på, og hvor man dagligt bliver udfordret både af mennesker og opgaver.

Hvem arbejder vi for?

video fallback

Er du vores næste praktikant?

Hvert forår og efterår rekrutterer vi praktikanter til vores seks forretningsområder. Vores stillingsopslag er normalt tilgængelig på vores site midt februar og midt september her.

Søger du uden for disse tidspunkter, er du meget velkommen til at sende en uopfordret praktikansøgning:

Har du nogle øvrige spørgsmål til Grow, så send en mail til Gry Kjems på gry.k@adviceas.dk.

Hvilket forretningsområde matcher din profil?

Hvad vil det sige at arbejde med public relations? Taler de kun om tal i Data & Insights teamet? Og skal du kunne alle retsordførere udenad for at være praktikant i Public Affairs?

For at afmystificere hvad vores forskellige forretningsområder arbejder med, og hvad du kan forvente af dit praktikforløb, har vi fået nogle af vores tidligere praktikanter til at sætte nogle ord på deres oplevelser. Vi håber, at det kan hjælpe dig med at finde dit helt rigtige match.

Sidder du og bikser med din ansøgning? Vores advisor Julie Bredholt har skrevet lidt om, hvordan du skriver den gode ansøgning:

Grow forløbet